Groene klei, masker en andere genezing van de huid, inwendig en uitwendig

Klei smeren of drinken 

 

Gebruik jij regelmatig gezichtsmaskers, zoals bijvoorbeeld klei?

Doe je zomaar iets of weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Wist je dat er voor ieder huidtype en situatie verschillende soorten maskers zijn?

Er zijn ook maskers die voor iedereen geschikt zijn. Een klei masker bijvoorbeeld. Deze zijn er in verschillende kleuren en types. Toch zijn ze allemaal voor hetzelfde doel te gebruiken. Reiniging en voeding van je huid. Zowel goed voor je innerlijke gezondheid als ook uiterlijke schoonheid.

Het groene klei masker wat ik zelf gebruik bevat meer dan 50 mineralen en andere voedingsstoffen! Wanneer je een goede klei hebt kun je deze zelfs drinken voor bijvoorbeeld een detox kuur.

 

 

Natuurlijk mooi met klei:

Klei wordt al eeuwen als geneesmiddel gebruikt, vooral voor huidverwondingen en maagaandoeningen. Klei heeft vele positieve eigenschappen: zo absorbeert klei gifstoffen, stimuleert het de darmflora, verbetert het het immuunsysteem en worden verouderingsverschijnselen vertraagd. Ik zal je vertellen over de zowel inwendige als uitwendige toepassingen van klei. Het beste kan je groene klei gebruiken, dit is één van de krachtigste kleisoorten.

Inwendig gebruik:

darmflora verbeteren, bij diarree, misselijkheid, acute voedselvergiftiging of na een zware maaltijd kan je een glas kleiwater drinken.

Om je lichaam te ondersteunen bij ziekteprocessen of om acne en steenpuisten te behandelen, kan je een kleikuur doen.

Deze kuur wordt ook aanbevolen bij intensieve sportbeoefening, kinderen in de groei, een slecht voedingspatroon, zware stress, alcoholmisbruik en ongezond werk.

Uitwendig gebruik:

Je kan wonden en huidaandoeningen behandelen door er een dikke laag kleipasta op aan te brengen en eventueel af te dekken met gaas en kompressen. Dit helpt de wond schoon te houden en sneller te genezen. Groene klei helpt ook bij het verminderen van littekens en striae. Er zijn mensen die deze groene klei gebruiken bij bijvoorbeeld allergische reacties, het kalmeert en doet zwellingen minderen. Groene klei is multifunctioneel, verzorgend en helend voor binnen en buitenkant van ons lichaam.

 

 

Wanneer je met regelmaat, minimaal 1x per week, een gezichtsmasker neemt zal je huid zichtbaar verbeteren. Het zal je een gezonde glans geven. Ook wordt je huid schoner, minder irritaties en heeft deze regelmaat een anti verouderende werking.

 

 

 

One thought on “Groene klei, masker en andere genezing van de huid, inwendig en uitwendig”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *