Griep?!? Weg ermee! Pure oplossingen!

Griepvirus ALARM! Ook al leef je gezond, voel je je kiplekker en heb je eigenlijk nooit last van een griepje toch loop je risico om eens een keer die griep op te lopen. Al maanden heerst er een vreselijk hardnekkig virus en heeft al vele mensen ziek zwak en misselijk in huis gehouden. Bah! Ook mij nu te pakken, blegh. Niets aan om ziek te zijn, dus veel slaap, water en zo snel mogelijk weer gezond voedsel binnen krijgen!

Voorzorgsmaatregelen: 

Wat wel helpt is om het helemaal niet te krijgen of er na een paar daagjes weer vanaf te zijn is natuurlijk gezond leven en eten.

Iedere dag voldoende groente en fruit, gevarieerd eten. Maar ook dagelijks buiten zijn en in beweging is super belangrijk! Kortom profiteer van wat de Moeder Natuur je te bieden heeft! Er is zoveel. Niet alleen groente en fruit. Ook van vele kruiden, bloemen en planten halen we verzorging, voeding, genezing. Vitamines van de zon, frisse lucht om je je een stuk frisser te voelen maar ook om je hoofd lekker leeg te maken tijdens die wandeling of fietstocht.

 

 

 

Wanneer je je dagelijkse portie binnen krijgt die je lichaam nodig heeft om zoiets vreselijk irritants als een griepvirus op afstand te houden zul je ook merken dat je je lekkerder, gezonder voelt en er ook absoluut fitter en mooier zult uitzien en voelen! We weten ook allemaal dat dit helpt om langer gezonder te zullen blijven. En zeg nu eerlijk, wie wil  er nu niet ouder worden zonder er oud uit te zien!?! Precies! Dat willen we allemaal. Lekker fit zijn, een mooie stralende huid, veeeeeeel later pas verouderingsverschijnselen.

Voldoende drinken is een van de belangrijke regels voor zowel de binnenkant als de buitenkant van je lichaam.

Receptje:

Mijn favoriete healthy theetje is met verse gember, verse geperste citroensap en honing. Niet alleen een heerlijke combinatie maar ook een vitamine c bom, de honing is goed voor je keel en gember helpt je lichaam opschonen. Deze thee vol met anti oxidanten en vitaminen helpt je tegen griep of om deze zo snel mogelijk weer weg te werken!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *