Oogschaduw, wat is jouw stijl?

Je ogen accentueren.

De nadruk op je ogen leggen met behulp van make-up. Al heel lang gebruiken we hiervoor hulpmiddelen zoals, oogpotlood, oogschaduw, eyeliner en mascara. Over de jaren hebben we al vele stijlen voorbij zien komen.

Verschillende stijlen:

Zoveel manieren om je ogen bijvoorbeeld groter te doen laten lijken of juist een hele natuurlijke look te creëren. Voor een avondje uit gebruik je waarschijnlijk een wat drastischer look zoals bijvoorbeeld ‘smokey eyes’. Welke stijle past het best bij jou? ga je voor de 50’s of vindt je de 70’s style mooier? Of ga je geheel voor je eigen gecreëerde stijl?

Wat past het best bij mij?

Zoveel verschillende soorten en merken make-up om je ogen te laten spreken zonder woorden. Je ogen te accentueren en beter te doen uitkomen. Niet alleen je look is belangrijk maar ook de ingredienten hebben een belangrijke rol. Niet iedereen kan alles zomaar gebruiken. Vele mensen hebben een allergie voor bepaalde producten. Wanneer je een gevoelige huid hebt ga je op zoek naar huidvriendelijke producten zoals natuurlijk en organisch. Dit is niet alleen belangrijk voor je huid maar telt ook mee in bijvoorbeeld milieuvriendelijkheid of dierproefvrij. Wat, gelukkig, voor velen net zo belangrijk is.

Voordelen van huidvriendelijke oog make-up:

  • geeft geen vlekken, traanogen of andere irritaties
  • makkelijker te verwijderen
  • verzorgende ingredienten
  • UVA- en UVB-bescherming

Prachtige paletten en oogstrelende kleuren:

Deze fantastische oogschaduw hebben niet alleen prachtige kleuren. De gladde textuur laat zich makkelijk mengen door de verzorgende ingrediënten zoals jojoba en appliglide™-micropoeders.

Alle voordelen van deze oogschaduw op een rijtje:

  • Glad en gelijkmatig aan te brengen, ook in meerdere laagjes; goed te mengen.
  • Vervaagt niet en hoopt zich niet op in de huidplooien.
  • Talkvrij.
  • Kan droog worden aangebracht met sponsapplicator of nat met eyelinerborsteltje.
  • Dermatologisch getest op veiligheid en allergieën.

Uiteraard zijn er vele kleuren verkrijgbaar, wil je hierover meer weten, geadviseerd worden of waar en hoe je dit kunt bestellen? Laat dan een vraag achter via het contactformulier of stuur rechtstreeks een mailtje en dan help ik je graag aan die oogverblindende kleuren en fantastische look!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *