Geniet van een spa behandeling thuis, ageLOC

Geen tijd om naar een sauna te gaan? Dan heb ik een oplossing voor je!

Een spa bezoek is iets heerlijks maar ook tijdrovend. Tegenwoordig is dat lastig in te plannen in onze drukke maatschappij. Toch is dit erg belangrijk voor ons allemaal! Niet alleen een moment van rust maar ook heeft zoiets als een bezoek aan de sauna vele voordelen voor zowel je lichaam als geest. Dit had ik ook vernoemd in mijn vorige artikel.

Vandaag ga ik je vertellen welke mogelijkheden er zijn om jezelf een heerlijke spa behandeling thuis te geven. Deze hebben dezelfde effecten plus nog iets extra’s. Namelijk ageLOC, anti verouderende producten en behandelingen die je helpen om je huid een boost te geven. Wie wil er nu niet jonger uit zien en bij het ouder worden ook lekker en zeker in je vel zitten?! Precies!

De Galvanic Spa

Ervaar de luxe en het gemak van verjongende spa behandeling thuis

Regelmatige bezoekjes aan schoonheidssalons en sauna’s geven je antiverouderingsvoordelen maar kunnen veel tijd in beslag nemen en duur zijn. Tegenwoordig zijn spa behandelingen niet langer de enige optie om buiten de deur te doen. Je kunt er nu ook van genieten als onderdeel van je vaste anti veroudering huidverzorgingsprogramma bij jezelf thuis. Het ageLOC  Galvanic Spa apparaat is klein en effectief. Onderzoek heeft aangetoond dat het ageLOC  Galvanic Spa Systeem zichtbare resultaten met gemiddeld 80% verhoogt!

 

spa behandeling thuis

Met galvanische stroom en verwisselbare conductors kun je nu jezelf verschillende behandelingen geven. Er zijn mogelijkheden om zowel je gezicht, je hoofdhuid en je lichaam te behandelen. Het werkt lijntjes en rimpels weg en maakt je huid zichtbaar gezonder en strakker.

Galvanische behandelingen maken de huid ontvankelijk voor bepaalde antiverouderingsingrediënten. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat een behandeling van vijf minuten met een galvanisch apparaat de opname van belangrijke ingrediënten 24 uur lang kan bevorderen. Wanneer je dus met regelmaat een spa behandeling thuis met de Galvanic Spa hebt, zul je zichtbare en blijvende resultaten hebben.

Hoe werkt het

Het behandelingsoppervlak van de conductor is speciaal ontworpen om de gel vast te houden in en om de groefjes, zodat deze beter in contact blijft met de huid. Hierdoor wordt de huid van vijf keer zoveel belangrijke ageLOC ingrediënten voorzien.

 

VOORBEHANDELING

  • Bij de voorbehandeling zijn het apparaat en de voorbehandelingsgel negatief geladen.
  • Deze negatieve ladingen stoten elkaar af, waardoor de voorbehandelingsgel aan de huid wordt afgegeven.
  • De voorbehandelingsgel hecht zich aan onzuiverheden in de huid.

 

BEHANDELING

  • Bij de behandeling zijn het apparaat en de behandelingsgel positief geladen.
  • Deze positieve ladingen stoten elkaar af, wat de afgifte van de heilzame ingrediënten aan de huid bevordert.
  • Het positief geladen apparaat trekt de resterende negatief geladen onzuiverheden van de voorbehandeling aan en trekt ze uit de huid.

 

Met deze Galvanic Spa zijn er verschillende conductors voor je gezicht en hoofdhuid maar er is ook een Galvanic Body Spa. Deze is speciaal ontwikkeld om voor je lichaam te gebruiken. Bedoeld om je huid strakker te maken en helpt  bijvoorbeeld een ‘sinaasappelhuid’ weg te werken.

 

Zoals je hebt gelezen zijn er bij iedere behandeling bijbehorende gels voor de voorbehandeling en behandeling zelf. Dat is het enige wat je opnieuw hoeft aan te vullen. De apparaatjes werken op batterijen en hoef je niet meer opnieuw aan te schaffen.

Zo eenvoudig, doeltreffend en leuk om te doen! Het resultaat zal je doen verbazen en erg blij maken!

Ben je nieuwsgierig naar foto’s met resultaten of video’s om te kijken hoe dit werkt? Er zijn vele voorbeelden die ik je graag laat zien. Reageer dan op dit artikel of stuur me een berichtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *