Nieuw nieuw nieuw!!! Lip Plumping Balm

Nieuw in het assortiment!

Na  eventjes geduld hebben krijgen we nu ook in Europa de Lip Plumping Balm in het assortiment!

We zijn aan het aftellen, nog zeven daagjes en dan komt de voorverkoop, pre launch, van deze lippenbalsem.

Het is nu al een feit dat deze verkoop enorm snel zal gaan en binnen een dag zal de lippenbalsem uitverkocht zijn. Wees er dus snel bij en bestel nu alvast! Daarna duurt het nog heel eventjes en zal het uiteindelijk ook in de ‘gewone’ verkoop verkrijgbaar zijn.

 

 

Dit is een opvolger van de Contouring Lipgloss. Deze ultraglanzende, lang houdende lipgloss bevat oligopeptiden om de lippen te definiëren en te omlijnen, beginnend bij de cupidoboog. Deze vervaagt wanneer je ouder word net als dat je lippen dunner worden naarmate je ouder word.

Dankzij deze peptiden, waarvan klinisch bewezen is dat ze de collageenproductie stimuleren, krijg je volle, goedgevormde, jeugdig ogende lippen in slechts 28 dagen. Je kunt de  lipgloss alleen of over je favoriete kleur lipstick dragen. Ook in kleur verkrijgbaar namelijk sweet pink & tender beige.

 

Op de foto hierboven zie je mijn eigen resultaten. Al na 20 dagen waren mijn lippen voller en ook gezonder. Normaal heb ik vrij snel last van droge lippen, velletjes of kleine scheurtjes. Hierdoor kun je ook geen lippenstift dragen. Met deze lipgloss heb je twee problemen in eens opgelost! Omdat de lipgloss lang blijft zitten kun je er ook super lang mee doen.

 

Voordelen van deze verzorging voor mooie lippen

De voordelen van deze lipgloss en lippenbalsem op een rijtje:

 • Omlijnt de lippen, geeft ze vorm en definitie.
 • Stimuleert de collageenproductie in het lipweefsel voor voller ogende lippen.
 • Geeft een ultralang houdende glans.
 • Verschaft antioxidatieve bescherming voor jeugdiger ogende lippen.

Net als bij de lipgloss geeft ook de lippenbalsem je vollere, verzorgde en zachte lippen. Een mooi effect zowel met als zonder lippenstift. Een extra voordeel van de balsem is dat het niet plakkerig is zoals lipgloss wel een beetje kan zijn.

Naalden, pijn lijden en veel betalen?? Neeeeee!!!

Wat ze beiden gemeen hebben is dat je hetzelfde effect hiermee creëert als botox. Deze dure, pijnlijke behandeling heb je dus absoluut niet nodig!! Zowel de Lip Plumping Balm als de Contouring Lipgloss zijn met lichaamseigen en huidvriendelijke ingredienten ontworpen en ook makkelijk in gebruik. Betaalbaar en super fijn.

Wil je ook net als ik zo graag de Lip Plumping Balm uitproberen? Wacht dan niet te lang, stuur me een berichtje of bel me eventjes. Dan bestel ik ook voor jou!

 

 

2 thoughts on “Nieuw nieuw nieuw!!! Lip Plumping Balm”

 1. Maike says:

  Goedemorgen, ik wil graag de balm uitproberen.
  Mvg Maike Boshuis

  1. Ellie says:

   Goedenavond Maike,

   Allereerst excuus voor de late reactie.

   Wat leuk dat je de website hebt ontdekt en dankjewel voor je interesse.
   De lip balm kan op 2 manieren naar jou toe komen 🙂 . Via mij maar dan duurt het iets langer voor je het hebt of we maken, vrijblijvend, een klantenaccout voor je aan en dan bestel je rechtstreeks dus heb je t dan in obgeveer 3 daagjes in huis.

   Wil je me laten weten wat ik voor je kan doen?

   Lieve groetjes,

   Ellie, Love Natural Beauty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *