Slank & fit voor de feestdagen

Ben jij al tijden bezig met afvallen maar lukt het niet?

Al van alles geprobeerd zoals, diëten, sporten, honger lijden of zelfs afslankpillen?

NIET MEER DOEN!

Het enige wat je hier waarschijnlijk mee hebt bereikt is frustratie, je juist slechter voelen en een jojo effect gecreëerd hebben. Daar word niemand blij van, ook jij en ik niet. Hoe word je dan wel slank en fit?

Het is de kunst om juist je eetpatroon en bewegingen zo aan te passen dat dit in je dagelijkse leefpatroon past.

Een mooie uitspraak ooit gesproken door Einstein is:

”Hoe kan je in godsnaam een andere uitkomst verwachten als je keer op keer HETZELFDE blijft doen??”

Oftewel:

  • Als je elke keer diëten blijft proberen en daarmee keer op keer niet afslankt, waarom zou het dan de volgende keer wel lukken?
  • Wanneer je elke dag dezelfde voedingsmiddelen neemt en er niet mee afslankt, waarom zou het de week daarna wel werken?
  • Waarom honderd keren die buikspier oefeningen blijven doen wanneer je daar totaal geen resultaat mee behaald?

Al die misleidende reclames voor afslank producten en sportscholen waar modellen bij gebruikt worden die super slank en fit zijn. Uiteraard is er meer voor nodig om ook zo’n lijf te krijgen! Niet alleen dat ene potje pilletjes of fitness apparaat gaat je dat geweldige resultaat geven. Ook helpt het niet om heel fanatiek maar tijdelijk koolhydraat arm te gaan eten. Of een hele tijd een of ander streng dieet te volgen en vervolgens na een beetje resultaat weer terug te vallen in oude eetpatronen. Hier ga je niet slank en fit mee worden. Hoe dan wel :

Focus op het versnellen van je stofwisseling

Je stofwisseling zorgt ervoor dat er voedingsstoffen door je lichaam getransporteerd worden. Dat je hart blijft kloppen, je longen blijven ademen en je hersenen blijven denken. Kortom, je stofwisseling is dag en nacht voor jou aan het werk om ervoor te zorgen dat jij in leven blijft. Dit hele systeem in je lichaam vraagt dagelijks de meeste energie van je.

Je moet je stofwisseling eigenlijk zien als de motor van een auto. De motor van een auto is hetgeen wat de auto in beweging brengt.

Jouw stofwisseling is de motor die jou in beweging brengt..

Wil je sneller en meer vet verbranden dan moet je je stofwisseling opvoeren.

Je kunt je stofwisseling op verschillende manieren opvoeren, 1 daarvan is meer eten. Ja echt waar!

Hoe meer en vaker jij op een dag de aangegeven voedingsmiddelen eet, hoe sneller je stofwisseling gaat draaien. Eet je dagelijks te weinig dan doet je stofwisseling het tegenovergestelde: langzamer draaien.

Er zijn slechts 2 koolhydraten die je kunt eten. Snelle en trage koolhydraten.

Snelle koolhydraten zijn slecht voor je en de trage koolhydraten gezond. Om te snappen waarom de één gezond is en de ander niet moet je begrijpen wat er gebeurt zodra je deze koolhydraten consumeert.

Koolhydraten zijn suikers. Wanneer jij koolhydraten consumeert komen deze suikers in je bloed terecht. Zodra je lichaam merkt dat er suikers in je bloed zitten, maakt het een hormoon aan.

INSULINE

Het hormoon insuline bepaalt wat het doet met de suikers die in je bloed stromen. Het kan de suikers opslaan als vet of gebruiken voor energie of andere dingen. Zodra je bloedbaan overspoelt met veel snelle suikers raakt het hormoon insuline in de war. De enige optie wat het hormoon insuline dan kan bedenken is alle suikers opslaan als vet. 

Nu zijn er honderden dieet en receptenboeken te vinden. Om hiervoor niet dagenlang internet en dergelijke af te zoeken heb ik een link voor je.

In dit boek vind je:

BulletWelke 13 POWERVOEDINGSMIDDELEN ervoor zorgen dat je buikvet erg snel verdwijnt.

BulletHoeveel en op welke tijden jij het beste deze voedingsmiddelen kunt eten

BulletHoe jij met eiwitten, koolhydraten en vetten moet omgaan.

BulletHoe je voedingspatroon eruit moet zien zodra je een man, of vrouw bent

BulletWelke voedingsmiddelen je het beste als tussendoortje kunt nemen!

 

BulletHoe je sneller vet kunt verbranden met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen

BulletHoe het komt dat JIJ zo meteen sneller je vet kwijtraakt dan iemand die elke dag uren in de sportschool aan het bewegen is… (het gaat om hoe je beweegt NIET om hoelang je beweegt)

 

En nog veel meer! Als bonus krijg je er nog  hulpmiddelen bij zoals een stappenplan, vet verbrandende recepten en sport tips! Wees er snel bij! Klik op de link en bestel direct om te profiteren van deze aanbieding en om de bonussen te ontvangen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *