Zelf je huidvriendelijke deodorant maken

Er is heel veel wat je zelf kunt maken in plaats van in de winkel te kopen. Vaak heeft dit ook nog eens vele voordelen.

Precies zoals je het zelf wilt, je eigen geur, kleur, smaak, formaat en wat je nog meer kunt bedenken.

Dit geld ook voor een deodorant. In mijn geval had ik vanwege allergieën geen keus omdat er bijna niets overbleef om te kunnen gebruiken laat staan dat ze betaalbaar zijn! Nu ben ik blij dat ik dit ben gaan doen. Het is makkelijk, goedkoper en geen enkele toevoeging zoals parfum en dergelijke.  Plus een geur die ik zelf heb uitgekozen!

In bijgevoegd filmpje vertel ik je precies wat je nodig hebt en wat je moet doen om ook jouw eigen deodorant te gaan maken.

 

 

Ga je dit ook doen? Zo ja dan ben ik benieuwd naar jouw mening! Wil je meer weten dan hoor, lees ik graag van je natuurlijk!

Heel veel succes!

One thought on “Zelf je huidvriendelijke deodorant maken”

  1. Very good article. I absolutely love this site. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *