Groen is goed, ook voor je gezondheid!

Ben jij het zat om je moe, dik, opgezet,ongezond en energieloos te voelen? Alles geprobeerd te hebben maar geen resultaten te behalen? Erger nog, al deze ongezonde gedachten en gevoelens plus ook nog aan je huid , haren en nagels kunnen merken dat je lichaam en weerstand niet oké is?

Of weet je gewoon niet wat voor jou het beste werkt qua voeding en leefstijl om WEL die gewenste resultaten te behalen?

TIJD VOOR VERANDERING!

Natuurlijk weten jij en ik dat alleen anders eten of af en toe eens naar de sportschool gaan niet de oplossing is.

Toch hoeft het niet moeilijk, ingewikkeld of tijdrovend te zijn. In deze blog ga ik je vertellen dat de eerste stap gezet kan zijn met groene smoothies. Huh ?? Meen je dat nu? Ja echt waar! Het heeft voor mezelf inmiddels al vele resultaten opgeleverd en juist nog meer motivatie!

10 redenen om groene smoothies te gaan drinken:

Vet Verliezen!

Voor veel mensen de nummer 1 reden om een dieet te beginnen. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier. Je raakt snel gewend aan deze smoothies en dus blijf je dit makkelijk in je voedingspatroon toepassen en heb je dus ook een blijvend resultaat!

  • Minder hongerig.

Groene smoothies barsten van de gezonde voedingsstoffen. Je lichaam zal daarom minder vragen om eten en dit behoedt jou voor enorme ‘vreetbuien’.

  • Meer energie, meer kracht.

De groene smoothies hebben een positief effect op het energiegehalte van jouw lichaam. Je kunt langer fysieke inspanningen volhouden en hebt er ook meer plezier in.

  • Betere weerstand.

De anti-oxidanten die volop aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.

  • Gezondere en stralende huid.

De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op jouw huid. Je hoeft alleen maar groene smoothies te drinken en je gaat er jonger uit zien!

  • Betere spijsvertering.

Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang. Dit helpt dus om van bijvoorbeeld dat opgezette buikje en opgezette gevoel af te komen.

  • Genoeg groente en fruit.

Het is belangrijk dat iedereen 200 gram groente en fruit per dag eet. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar met het drinken van groene smoothies haal je dit makkelijk.

  • Betere voedselbalans.

Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met slechte voedingswaarden. Je voedingspatroon zal daardoor beter in balans zijn.

  • Opgewekter door het leven.

Groene smoothies hebben een positief effect op jouw hormoonstelsel. Omdat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je een stuk vrolijker door het leven.

  • Betere nachtrust.

Slapen is belangrijk om overdag voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen voor voldoende nachtrust waardoor jij weer fit voelt elke dag.

Nu hoor ik je denken: Wat voor keus is er dan om wel iedere dag die gezone smoothie te drinken maar dat het niet saai word? Daar ik DE oplossing voor:

E-book 125 Groene Smoothie Recepten

In dit E-book vind je maar liefst 125 recepten! Klanten krijgen bij het digitale eboek 125 groene smoothies recepten 4 bonussen, waaronder: 75 Fruitsmoothies, Dieetschema, 21 Gezonde recepten, 10 Superfood recepten!

Bestel NU via deze link

Wacht niet maar bestel nu voor maar € 17,-

Wil je nog meer weten om een gezond uiterlijk en lichaam te krijgen? Stuur me dan een berichtje. Ik help je graag!

One thought on “Groen is goed, ook voor je gezondheid!”

  1. Very good article. I absolutely love this site. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *