Beauty trends, mooi en gezond van binnen en buiten.

Al vele jaren veranderen de beauty trends met de tijd mee. Hierdoor komen er ieder jaar of seizoen nieuwe ontwikkelingen en prachtige uitvindingen. Op dit moment is de trend: beauty & wellness, met in de hoofdrol anti veroudering.

We willen ons langer jong voelen en er jonger uitzien. Om je mooi van buiten te voelen zijn er al heel wat trends op de markt. Botox, liposuctie, vergroten/ verkleinen, allemaal middelen om er langer mooi en jong uit te zien. Deze trends zijn niet altijd vriendelijk of prettig in gebruik maar kunnen pijnlijk en of ongezond voor je lichaam zijn. Ook moet je altijd voor deze beauty behandelingen de deur uit en zijn ze dus tijdrovend en zijn de prijzen hoog.

Dit kan anders!

Op mijn website ga ik jullie producten laten zien die je op een vriendelijke manier hetzelfde resultaat gaan geven. Deze beauty producten kun je thuis zelf doen, dit scheelt je tijd en geld!

De resultaten zijn hetzelfde als beauty behandelingen bij een salon of andere specialisten! Zoals bijvoorbeeld:

  • een apparaatje die je huid gladstrijkt en rimpels laat verdwijnen;
  • microdermabrasie uit een tube, geen machine nodig!
  • een face lift uit een potje;
  • een lipgloss met collageen stimulerende ingredienten, geen spuit  nodig!
  • probleemgerichte producten zoals het behandelen van acne of psoriasis.

Alles wat je maar kunt bedenken om er mooi en gezond uit te zien.

 

Om je mooi en gezond te voelen is het natuurlijk ook erg belangrijk om je lichaam van binnenuit goed te verzorgen. Hierbij is gezonde voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust een must!

Soms heeft je lichaam een extraatje nodig om goed te functioneren. Hiervoor zijn er voedingssupplementen. Deze helpen om je lichaam te ondersteunen bij bijvoorbeeld het immuunsysteem, metabolisme, schildklierfunctie, gezonde sterke botten of je gezichtsvermogen.

Wanneer je lichaam optimaal functioneert zul je je gezonder voelen en er ook mooier van buiten uitzien. Gezond van binnen, mooi van buiten.