Cosmetica, versterk je natuurlijke schoonheid.

FOUNDATION

Cosmetica, make-up is er in vele soorten en kwaliteiten. Welke make-up is gezond voor je huid en verzorgt tegelijkertijd je natuurlijke schoonheid? Het is belangrijk dat je producten gebruikt die je tijdens het dragen van cosmetica je huid goeddoen en beschermt. Zoals een foundation die je een prachtige natuurlijke teint geeft en ook nog eens voedt met vitaminen, beschermt tegen de zon, SPF, plus op waterbasis waardoor het je huid laat ademen.

 

NATUURLIJKE VERZORGENDE TEINT

Behalve foundation zijn er ook wet/dry poeder, moisturizer, concealer en bronzing pearls voor een prachtige natuurlijke teint. Voor iedere huid een geschikte kleur.

 

FLUWEELZACHTE KLEUREN EN EEN HELDERE WAKKERE LOOK VOOR JE OGEN

 

Voor de ogen zijn er prachtige kleuren in oogschaduw, een eyeliner en mascara. Deze mascara is mijn persoonlijke favoriet. Welke op waterbasis is en zeer geschikt voor allergie gevoelige types!

 

 

PRACHTIGE VERZORGDE LIPPEN OM TE ZOENEN

 

Zonder mooie verzorgde lippen is je cosmetic look natuurlijk niet compleet. Daarvoor is er de replenishing lipstick. Prachtige kleuren in koele en warme tinten. Voor ieder type en gelegenheid een onweerstaanbare kleur die lang blijft zitten en niet vervaagt! Een optimale verzorging met behulp van natuurlijk verzorgende ingredienten zoals olijfolie.

 

PLASTISCHE CHIRURGIE OVERBODIG

Naast deze verzorgende en mooi makende cosmetica zijn er ook producten die een beetje extra voor je doen.

Zo is er een collageen stimulerende lipgloss. Deze maakt nare behandelingen zoals botox spuiten overbodig. Daarnaast is het een natuurlijke, vriendelijke en betaalbare manier om je lippen mooi, vol en jonger ogend te laten lijken. Je ‘cupidoboog’ vervaagt naarmate je ouder wordt net als dat je lippen dunner worden. Met deze contouring lipgloss blijven je lippen langer mooi en jong!

 

Heb je last van wimpers die uitdunnen, haartjes die uitgevallen zijn? Of misschien dat je wenkbrauwen een boost kunnen gebruiken? Hiervoor is er een verzorgende gel ontworpen die de groei van je haartjes stimuleert en bevordert. Deze gel maakt je wimpers en wenkbrauwen langer, voller en sterker. Een natuurlijke verzorging die het effect van je make-up zal versterken. maar ook een prachtige mooie natural look geeft.