Haarverzorging – shampoo – conditioner – masker

 

Krullen, stijl, lang of een kort kapsel. Onze haren verdienen net als ons lichaam een optimale verzorging.

Voor ieder type is er wel een shampoo, conditioner, crème of masker. Zo heeft ook gekleurd of gestyled haar bijvoorbeeld een extraatje nodig. Of sport je regelmatig en was je je haar vaker dan eigenlijk goed is?

 

Voor die extra verzorgingsmomentjes zijn er heerlijke maskertjes:

Wat vooral voor mijzelf belangrijk is is de geur en dat ik er een hele nacht mee kan slapen. Dit werkt bevorderend vanwege je lichaamswarmte die tijdens je slaap wat hoger is dus ook je hoofd. Dit is echt een optimale verzorging! Na een nacht slapen was je het eruit en je haren zijn super schoon, zacht en sterk en ruiken heerlijk!

Het renu hair mask heeft het allemaal. Een optimale verzorging, een heerlijke geur. Maakt je haren super zacht, glanzend en gezond.

Kijk het verschil! De rechter met de krullen is mijn eigen blije haarbos!

Het maakt beschadigd haar weer sterker en gezond, voorkomt splitten en afbreken. Je voelt en ziet het resultaat tot nog wel zeven dagen na de behandeling.

 

Reiniging en verzorging van je haren:

Het wassen van je haren is aanbevolen tot ongeveer eenmaal per week. Hiervoor gebruik je een shampoo en of conditioner. Dit verschilt per persoon, man of vrouw, maar uiteraard ook per haar en type mens.

Wel geldt natuurlijk dat je het best natuurlijke producten gebruikt. Ingrediënten zoals sheaboter, akkermoerasbloem of katoenbloesem.  Welke je zult vinden in deze verzorgingslijn van shampoos en conditioners.

 

Home made haarmasker:

Ten slotte wil ik jullie graag een receptje meegeven voor een super gezond masker van pure ingredienten die je binnen vijf minuutjes zelf thuis maakt. Dit avocado-kokosolie-honing haarmasker is vooral super fijn voor krullen!

Je prakt een halve avocado fijn, dan verwarm je een eetlepel kokosolie tot het gesmolten is (magnetron paar seconden) dit meng je samen met een eetlepel honing en voile een super voedend en zacht makend haarmasker!

Goed uitwassen met shampoo en absoluut na behandelen met een conditioner.