Maskers, peelings & scrubs, een heerlijk extraatje voor je huid

Af en toe heeft je huid een extraatje nodig en is het heerlijk om even dat momentje voor jezelf te nemen met een lekker masker, peeling of andere gezichtsbehandeling. 

Scrub, peeling of klei?

Heb je last van verstopte poriën en pukkeltjes? Dan is er een Brighter Day Exfoliant Scrub om je huid op een vriendelijke manier een fijne peeling te geven.

Deze exfoliërende scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden die de poriën verstoppen, zodat je teint er glad en stralend uitziet. In tegenstelling tot andere peelings maakt deze formule met dubbele werking gebruik van granaatappelenzymen om de dode huidcellen los te maken en verwijderen natuurlijk exfoliërende mineralen de dode huidcellen van je huid. Het is samengesteld op basis van een mix van huidverzorgende bestanddelen die de huid opfrissen en kalmeren voor extra comfort na het scrubben. Brighter Day geeft een heerlijk milde reiniging en heeft een frisse geur en een natuurlijke paarse kleur om je zintuigen te verwennen.

Toch meer behoefte aan meer dan een peeling en wil je je huid ontgiften zonder de langere tijd van een masker maar met hetzelfde stralend effect dan kies je voor de Yin Yang Mask van Epoch.

  • Twee voordelen in één fantastisch masker: een echte “multitasker”.
  • De formule bevat een extract van de porseleinbloem, een zorgvuldig geselecteerde bloem die in een gecontroleerde omgeving wordt gekweekt.
  • Een mix van kaolien- en houtskoolpoeder (absorberende bestanddelen) ontgift de huid voor een frisse en stralende teint.
  • De geur van sambac jasmijn stimuleert innerlijke harmonie en zorgt voor een ontspannen gevoel. Je huid krijgt zo een gezonde glow van binnenuit.
  • Je huid voelt zachter aan en oogt gladder.
  • Je huid ziet er gezonder, helderder, frisser en glanzender uit.
  • Je huid oogt kalmer en in balans.

Om je huid een detox te geven is er een organische groene klei, Glacial Marine Mudhttps://www.lovenaturalbeauty.nl/organische-verzorgingsproducten-gezichtlichaam-haar/

Met dit masker geef je je huid dat extraatje om alle onzuiverheden te verwijderen, te voeden en een gezonde glans te geven. Ook maakt het je huid ongelofelijk zacht en glad. Dit heerlijke kleimasker is voor je hele lichaam te gebruiken. Door de vele pure ingredienten en spoorelementen is deze klei ook te gebruiken om wonden, littekens en striae te behandelen of zelfs te drinken bij een detox kuur.

Voedt je huid met vocht!

Last van een droge en of gevoelige huid? Dan maak je je huid heel erg blij met een voedend, kalmerend masker. De Spa Day Creamy Hydrating Masque is een voedend gezichtsmasker. Een dagje-spa-in-een-tube. 

Spa Day bevat bioadaptief plantaardig complex en saccharide isomerate – een bevochtigingsmiddel verkregen uit planten die helpen om je huid er gehydrateerd en stralend uit te laten zien. Zijn hydraterende formule helpt om vocht in de huid vast te houden, waardoor droogheid wordt verminderd en je een gezonde gloed krijgt. 

Is je huid vermoeid en krijg je snel last van lijntjes en rimpeltjes?
Heb je een feestje en wil je een snelle behandeling die je zelf thuis kunt doen?

Dan is er Face Lift Powder and Activator! Een masker voor een snelle metamorfose! Dit face lift masker spant en verstevigt je huid en vermindert de lijnen en rimpels. Dit effect zul je de hele dag en nacht blijven zien! Doe je deze face lift met regelmaat dan zul je verzekerd zijn van blijvend resultaat.