Mondverzorging voor een stralend schone, witte glimlach!

Met deze complete lijn mondverzorging ben je verzekerd van een schone, stralende en witte glimlach!

De whitener fluoride tandpasta is een peroxide vrije tandpasta die je tanden witter maakt en helpt gaatjes en tandplakvorming te bestrijden. Inmiddels wordt deze witter makende tandpasta ook gebruikt door mondhygiënisten voor een behandeling van tandplak verwijderen en het schoner, witter maken van je gebit.

Deze whitener is zeer geschikt voor mensen die regelmatig thee, koffie of wijn drinken. Ook zal het de rokers helpen met het schoner en witter maken van het gebit. Door de plakvermindering ga je het vormen van gaatjes tegen.

Resultaat mondverzorging

Op de foto hieronder zie je mijn eigen verbluffende resultaten! Na ruim een jaar de whitener tandpasta dagelijks te gebruiken ben ik nog iedere dag blij en verbaasd dat ik zo’n schoon en wit gebit nu heb! Al heel snel, na de eerste week, zag ik dat mijn tanden witter waren geworden.

Na nog langer gebruik ging ik met een gerust gevoel naar de tandarts voor een controle en ben met een stralende glimlach weer naar buiten gekomen! Met de complimenten en geen extra rekening!  Ook mijn tandplak was vele malen verminderd wat je helpt om schone, gladdere tanden maar ook een frissere adem te hebben.

Een schoon, stralend en witte glimlach is goed voor je zelfvertrouwen!

In combinatie met de anti plaque tandpasta en de anti-plaque tandenborstel  heb je een professionele uitrusting om je tandplak effectief te verwijderen en je tandvlees schoon en gezond te houden.

Fris en voordelig

Stop met dure behandelingen, creëer zelf je stralende witte glimlach thuis! Ga 1 of 2 maal per jaar naar die controle en kom thuis met de complimenten van de tandarts en de mondhygiëniste!

Uiteraard is er ook nagedacht voor de momentjes onderweg!
Na het eten op je werk, dagje uit of langere reizen wil je ook een fris gevoel in je mond!

Hiervoor is de anti-plaque mondspray. Met een paar verstuivingen heb je al weer een schoon en fris gevoel. Ook helpt de spray je mond te beschermen en zorgt ervoor dat je tanden beschermd worden tegen tandplak en helpen je aan een schone frisse adem.

AP24, een stralend, schone en witte glimlach!