Organische verzorgingsproducten voor gezicht,lichaam en haar

Puur natuur

De samenwerking van inheemse culturen en wetenschappers heeft een fantastische productlijn tot stand gebracht. Deze organische verzorgingsproducten zijn organisch en de samenstelling van deze verzorgingsproducten is gebaseerd op inheemse gebruiken.

Glacial Marine Mud

Deze groene klei bestaat bijvoorbeeld uit minstens 50 mineralen! Aangeslibd in een afgelegen riviermond in Brits Columbia. Deze fijne klei absorbeert dode huidcellen, overtollig vet en andere onzuiverheden.
Dit werd vroeger al gebruikt door de Cowlitz-stam in de Pacific Noordwest vanwege het kalmerend effect op de huid.

Het reinigt de huid, verwijdert onzuiverheden en voedt je huid. Te gebruiken voor het gezicht en lichaam. Persoonlijk een van mijn favorieten!

 

Pure verwennerij voor je haren!

Voor de verzorging en voeding van je haar is er shampoo en conditioner met als basis ingrediënt Ava Puhi Moni. Deze vrucht maakt je haar glanzend en gezond. Al generaties lang hebben Polynesiërs het extract van de bloesemtros van de Ava Puhi plant gebruikt om hun haar grondig te reinigen en te verzorgen. Pure verzorging!

 

In deze collectie organische producten is er gedacht aan het hele lichaam. Zo zijn er crèmes voor vermoeide benen, iets kalmerend voor je voeten en gezondere hielen, tenen en zolen. Speciaal voor de baby’s is er een mousse voor het lichaam en haartjes. Geen traantjes meer!

 

Goede doelen

Met deze Epoch producten zorg je voor jezelf maar ook voor de wereld om je heen. Met ieder verkocht product van deze collectie steun je het goede doel, Force For Good. Hiermee worden kinderen wereldwijd geholpen in vele verschillende projecten. Zowel persoonlijke verzorging, voedsel  als ook scholing en andere economische verbeteringen voor een beter leven. Niet alleen kinderen maar ook gezinnen. Een prachtig voorbeeld is het proces van de baobab boom. Deze enorme grote boom is een noodzakelijk iets in Malawi. De baobabboom kan maar liefst 120.000 liter water opslaan! In de droogste perioden voorziet 1 boom vele mensen van water en voedsel! Ook de stam wordt gebruikt als ook de bladeren en de vruchten. De baobab vrucht kan gegeten worden maar wordt ook verwerkt in een prachtig verzorgingsproduct. De baobab body butter. De combinatie van baobab, sheaboter en macadamianotenolie zorgt ervoor dat je huid gevoedt wordt en maakt het super glad en zacht. Ook ruikt het nog eens overheerlijk! Deze body butter is voor je lichaam en je gezicht te gebruiken.

https://www.lovenaturalbeauty.nl/wp-content/uploads/2017/03/baobab-vrucht.jpg

 

Verwen je lichaam met deze overheerlijke botanische ingredienten, welke al eeuwen door inheemse stammen gebruikt worden. Als dank voor het gebruik van hun kennis van de natuur  steunen we deze stammen en armere volken door deze producten te kopen.