Over mij

Helpen en mensen blij maken is iets wat altijd al een onderdeel van mij en mijn leven is. Dit heb ik dan ook op alle mogelijke manieren die je kunt bedenken gedaan. Naast het feit dat dit bij m’n jobs hoorde gaat het ook vanzelf. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar kwaliteiten. Die van mij is het zorgen voor mensen, helpen, advies geven. Dit kan gaan om kleine dagelijkse dingen maar ook een steun zijn in moeilijke tijden. Wat je hiervoor terugkrijgt is dankbaarheid, een prachtige glimlach maar vooral veel liefde. Wat is er nu mooier dan dat?

 

 

De stad en ander werk

Na 30 jaar gewoond te hebben in het dorp waar ik geboren ben was verhuizen naar de stad een grote stap!

Veel nieuwe mensen en vooral ook leefgewoonten. In deze tijd ben ik me steeds meer en meer gaan verdiepen in een healthy life style. Gezonder eten en bewegen. Bewust worden wat dit met je lichaam doet en ontdekken hoeveel beter je je hierbij voelt! Niet alleen voelen maar ook uiterlijk zie je na een tijdje prachtige resultaten! Een mooiere en gezonde huid. Hierbij hoort natuurlijk dan ook de huid en lichaamsverzorging. Dat spreekt vanzelf. Hierin is ongelooflijk veel keus. Tijdens mijn zoektocht heb ik uiteindelijk de producten ontdekt die je op mijn website gaat zien.

 

 

Beauty & Wellness

Naast het gebruiken van fantastische producten heb ik ook de mogelijkheid gekregen om een business op te bouwen in de Beauty & Wellness branche. Èèn van de snelst groeiende branches met topproducten op het gebied van anti aging, waarvan keer op keer awards binnenstromen. Verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam, haar tot aan gebitsverzorging. Alles voor mooi van buiten naar binnen. Maar ook andersom, van binnen naar buiten zijn er prachtige producten, zoals supplementen, om je goed, gezond en fit te voelen.

Het allerfijnst van deze producten is dat je ze thuis zelf kan gebruiken met hetzelfde resultaat als behandelingen bij professionals zoals schoonheidssalons en cosmetische chirurgie.

Daarnaast vind ik het zelf ook erg belangrijk dat ik werk met producten die natuurlijk en organisch zijn plus dierproefvrij!

Na een jaar mij volledig te hebben gefocust op de producten ga ik mij nu richten op de verkoop hiervan en uiteraard mensen helpen! Advies over gerichte problemen qua gezondheid, heerlijke behandelingen geven en vooral veel mensen blij maken!

Daarnaast werk ik ook aan teambuilding. Ik ben op zoek naar mensen die net als ik voor zichzelf willen gaan werken. Interesse hebben in Beauty & Wellness. De mogelijkheid om zonder inleg en in volledige vrijheid aan je eigen toekomst te werken. Dromen waar kunnen maken. Financiële vrijheid opbouwen. Jezelf en anderen kunnen helpen. Gratis gecoacht en getraind worden en wereldwijd netwerken!

Met Love Natural Beauty ga ik prachtige producten, ervaringen en alles op het gebied van gezondheid & schoonheid met jullie delen. Geniet ervan en ik hoop jullie er net zo blij mee te maken als dat ik zelf ben!